Leopard!

Lite bilder från idag.




Nu ska jag och johan gå och köpa godis åt mig! yay.
See ya!

Skola

Det vart tyvärr inga foton igår för smart som jag är så hämtade jag kameran hos mamma men glömde sladden. Jaaa, lyckat! Så det blir bilder idag efter skolan istället.

Nu ska jag snart börja gå ner till skolan för lite kör. Sen är det första gången vi har individuella val, så jag har INGEN aning om vilken sal det är i. (Y) Jaa, bra amanda!



Ha en bra dag!

Twilight!

Nu jävla ska jag ha ett twilight-maraton bara för att. :D


When people run in circles is a very very mad world.

Fest igår va jätterolig! Verkligen lyckad!
Idag ska vi ner till skolparken till sensommar festivalen. Hoppas det blir roligt, men det är säkert kallt ute. Usch, hatar kyla! Har bara min kavaj här som jacka och den är trekvarts-ärmad. Kaaaaaallt. Men men, det går väl.

Ska se ifall jag och johan kan gå hem till mig efter "festivalen" och hämta kameran så kan vi fota lite bilder som jag kan lägga upp här senare.
Hörs sen!

(Gammal bild)

Load it. check it. Quick rewrite it.

Nu  har jag varit i västerås! Eller kom hem från några timmar sen men har inte satt mig vid datan förrän nu. :P Jag köpte iallafall ett par bruna skor från new torker och en lång svart kavaj från H&M. Kan lägga in bilder på det lite senare för nu är det snart mat och sen ska jag på fest! Awesome!
Men dagen har annars varit jättebra. Vi hade det jättetrevligt i västerås!



Chicy.se

Har ni varit inne på chicy.se nångång? Om inte så borde ni verkligen titta in! Dom har jättefina kläder, smycken och väskor. Dock är det ganska dyrt. Men det finns ändå bra kläder till bra priser.
t.ex.











Dom har as balla saker! Jag ska lätt handla där när jag har fått pengar!

I can't see straight anymore.

Vaknade med världens magonda idag för igår var det en jobbig dag, men nu har jag fått sagt hej då till min älskade farfar. Älskar dig, R.I.P.

Idag ska jag och johan till Västerås med Joel och johanna. Det ska bli roligt! Hoppas jag hittar något.  Är nämligen på jakt efter nån bra jacka och skor som man kan ha nu i höst. Så vi får se! Skriver mer om det när jag kommer hem!

(blixten på kameran råkade vara på)

Ha en bra dag!

I would die for you my love, my love.

Färlåt för dålig uppdatering. Men har haft så himla mycket för mig idag att jag inte har hunnit. Men nu mina vänner har jag gått igenom aaaaallllllla bilder och valt 6 st som jag ska lägga upp. Så här kommer en liten bildbomb! :D







Hoppas ni tyckte att dom var fina. Jag är ganska nöjd själv!

Imorgon är det tyvärr en dålig dag för mig då min farfar ska begravas. Så jag vet inte hur bra jag kommer att kunna uppdatera här. Om jag säger så här, det är inte min viktigaste prioritering. Nu ska jag fokusera på min älskade farfar, familj och släkt. <3 Hoppas ni förstår detta.

Ses sen!

Nu ska jag till Frida för att ta kort på gamla kläder och sen lägga upp det på tradera!
Nya bilder kommer sen!

Oooorkar inteee

Nej, alltså, jag orkar inte gå igenom alla bilder vi tog idag! Har redan gått igenom dom 230 bilderna en gång och silat bort alla dåliga och alla jag inte vill ha. Så nu orkar jag verkligen inte gå igenom dom en gång till för att sedan välja ut dom bästa och ta bort några fler. Haaaar såååå himlaaaa ooont i huuuuuvudet!!

Men antingen så lägger jag upp dom om nån timme eller så blir det imorgon.


Blogstart.se

Makeup store

Kom på att jag hade fått ett Makeup store presentkort av mamma i födelsedagspresent, som var i mars, och nu ringde jag dom och bokade en tid. Den går egentligen ut nu i augusti men dom sa att det var okej ändå. Så nu har jag en tid där den 24 september kl 12.00! Ska bli jättekul! Man kommer då få en sminkrådgivning i 50 min sen får man smink därifrån för 500kr! AWESOME!

Nu ska jag börja gå till skolan! Lägger upp bilder när jag kommer hem! See ya!


Frossle.com

Trött!

Fan, nu när man har sovmorgon borde man väl ändå sova länge? Det kan man ju tycka, men det tycker tydligen inte jag eftersom jag vaknade 7.30. -.-' Yeah.. Sen så hade jag sjukt svårt att somna och vaknade hela tiden när jag väl hade lyckats somna. Även fast jag hade tagit mina sömntabletter! Gaaadh, jag blir galen! GOTTA GET SOM SLEEP!



Så nu ska jag bara sitta och dega framför datan till skolan börjar. Jippeee...
Hoppas ni får en bra skoldag iaf!

Hmm, what to write?

Imorgon är det "lekdag" med ettorn och tvåorna. Har egentligen ingen lust med det, men det kanske blir roligt :) Så vi börjar inte förrän kl 12.30! Woho!
Hittade förresten ett par skor jag vill ha (som vanligt)! Men dom är såklart för dyra (som vanligt). Men vi får se! Tyckte dom var så himla ful-snygga! Älskar såna där klumpiga skor!

Vagabond 1200kr

Snacka om ruffsigt hår! :O (som vanligt) ;)

God natt!

B&J

Nu ska jag dra till johan och titta på "book of eli" och äta B&J! Wohoooo!


Det blir Half baked eller Fairly nuts!



Skriver snart igen! Bye!

Skola

Nu jag klar i skolan för idag. Vi började kl 10.15 och slutade typ 10.40, såååå otroligt lång lektion ;) Så nu har jag ingenting att gör som vanligt, johan ligger och sover madans jag sitter  här vid datan och funderrar på om jag ska gå och köpa en B&J. hmmm, svårt val! Ska jag lämna värmen för att gå den långa vägen till coop? (ca 200m :P) Äsch, jag går och göra det när jag brjar bli hungrig för nu är jag fortfarande mätt.

Dagen fundering: VARFÖR ANVÄNDER JAG LIPSYL NÄR JAG VET ATT JAG ÄR ALLERGISK MOT DET?! Jag blir galen på mig själv!!


Topshop

Det gick bra hos psykologen, vi ändrade tid till kl 10 på måndagar ist eftersom jag inte börjar skolan förrän kl 13.00. Så det är bra. Sent gick jag en lång jävla promenad av någon anledning, behövde väl tänka lite. Det var skönt!

Tittade igenom lite på topshops hemsida och oj oj oj va fna saker det finns! Hittade så mycket jag vill ha!

topshop 1000kr
Vill haaaa! Men den är så jävla dyr! Måste se ifall jag hittar nåt liknande fast billigare!

200kr
350 kr

200kr

500kr

Måste åka till stockholm till topshop snart för att handla lite! Så himla fina kläder!

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, sov så himla dåligt inatt. Fast det roliga med det är att jag vaknade skrattandes och fortsatte skratta åt det när jag hade vaknat. Men nu har jag ingen aning om vad det var. Tror att det var nåt på min gardin jag skrattade så mycket åt. haha, konstigt!

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar. God natt allihopa!

Psykologen

Det blidde inge skola för mig idag för jag kom på att jag hade en tid hos Emad, som jag har missat nu typ 10 gånger. Så det är väl dax att börja gå dit igen antar jag. Måste byta tid dock eftersom den ligger på körtiden och den får man ju inte missa.



Nu ska jag börja gå, det tar ju ändå 15 min att gå dit.
See ya!

Mmmm

Jag bakade igår en speciell kladdkaka som jag hade hittat på bloggen "kalasgott". Så himla god! Den skulle stå i kylen hela natten så den var riktigt god nu när vi åt den till efterätt så här på kvällen.


Det är en kladdkaka med mjölkchokladstäcke. Till den hade vi blåbär och glass! Supergod var den!


Is this human?

Johan och jag fotade som sagt. Här kommer några bilder!





Idag, har inte gjort nånting alls typ. Fotat lite, ätit med mamma och johan, ätit kaka som jag bakade igår, rensat garderoben och nu sitter jag här och tittar igenom lite bilder som ska klippas och fixas.
Imorgon börjar jag inte förrän kl 12.30 kanske? Vet faktiskt inte, men sent iaf! Jättehärligt!

Fotodax!

Nu har jag snott kläder från pojkvännen och ska snart ut och fota! Får se ifall det blir nå bra bilder som kan hamna här. Vi hoppas på det!

Nu ska jag gå och fixa iordning mig.
See ya!

Kick ass

Har en låt jag vill tipsa om! Har ni sett den asbra filmen Kick ass? Då kanske ni har hört låten "kick ass" av RedOne och Mika! Den är så himla härlig. Ni borde verkligen lyssna på den. Rekomenderar den starkt!

http://www.youtube.com/watch?v=Qm9d5wAXW5c




Att köpa eller inte?

Saker som borde införskaffas!

Kavaj
Nån som har lust att ge mig kavajen? Den funkar ju liksom till allt men är från Acne så den kostar 2795kr :O Men fan va snygg den är!

Väska
Väska från Gina Tricot för 299kr. Skulle va så himla fin om man vill ha en lite enklare outfit.

Klänning
Klänning från Gina tricot för 199kr. Skulle passa jättebra till svarta strumpbyxor och skyhöga klackar!

Solglasögon
Runda solglasögon har jag alltid velat haft. Tycker det är så himla fint! Dom här kommer från Lindex för hela 99kr!

Byxa
Jättesnygga Treggings från Lindex för 199 kr! Dom borde man köpa!


Har flera saker jag vill köpa men dom kan jag visa senare. Snart ska jag hem till johan för att äta och sova där inatt. Kanske går vi och tittar lite mer på motorcyklar innan vi går hem till honom, men det beror på hur tråkigt vi har det! ;)

Hoppas nån tyckte att det här inlägget var lite intresant iaf! :)

Något förslag?

Nu ska jag iväg och titta på motorcyklar med mamma, Frida och Riley. Johan ligger och sover så han följer inte med.
Sen ska vi gå och ta en fika det ska bli jättemysigt!
Så här ser jag ut idag iaf!


Nu ska jag  gå och fixa systers hår. Ses sen!
Förresten, är det nåt speciellt ni vill se i bloggen? Typ, tips, stil, inspirations saker/kläder? Något förslag på nåt jag kan göra?

Svart





Jag och johan fotade lite nya bilder idag. Sen åt vi tacos och nu tittar vi på Sagan om ringen. En av mina favorit filmer faktiskt!
Imorgon blir det kanske utgång på joar. Vi får se ifall plånboken tillåter det. Aja, nu ska jag gå och äta godis!

Eller vänta förresten! Ett filmtips har jag till er! "The fourth kind" heter den.

Den handlar om staden Nome som ligger i Alaska och den staden sägs ha blivit invaderad av utomjordingar, Man får se rikitga klipp med saker som händer, övernaturliga saker, t.ex konstiga händelser, mystiga saker och negativa strålar med mera.
Den är faktiskt jättebra! Det bästa är att man får se dom verkliga klippen av det som egentligen hände där i staden och det är saker som inte går att förklara. Ni borde verkligen se den!

See ya!

Hjälp någon?

Nu är det så här att jag vill införskaffa mig ett par höstskor fast med klack. Men kan inte riktigt bestämma mig för vilka.
Antingen nån av dom här två.
349kr
399kr
Eller dom här
399kr

Vill ha ett par som passar lite till allt. Vilka tycker ni?

Hår

Nu tänker jag skriva yttligare ett ointresant inlägg.

Jag hatar verkligen att duscha håret! Så jävla drygt! Bara en jävla massa fix efteråt som är as tråkigt och jobbigt.
Bara för att alla bryr sig så mycket tänkte jag skriva vad som behövs göras för att mitt hår ska bli så som jag vill att det ska bli (vilket det nästan aldrig blir. Suck..). Men det är iaf;
Först duscha håret endast med schampoo, för jag vill inte ha det där lena och flygiga håret som jag får ifall jag använder balsam.
Sen låta det halvtorka i en handuk runt huvudet för att få fram lockarna jag verkligen inte har. (mitt hår är nästan läskigt rakt. Hate it!)
Sen föna det utan att använda borste, bara för att inte råka få bort lockarna som mirakulöst har kommit fram. Halleluja!
När det är färdigtorkat så är mitt hår jätteflygigt och jobbigt så då använder jag mirakelprodukten DUST IT. Underbar!
Sen är det bara att tupera håret lite överallt, så har man det där halvlockiga stora håret.
Massa spray på det så är det färdigt!
Intresant va? :D


Peace out!

Förkyld! :(

Nu jävlar har skolan börjat igen. Hur känns det? Jo då, vi har ganska soft schema så det ska väl vara lugnt.
Så bara för att jag har en massa fotoidéer som jag måste få ner på papper så ska Tårtis (tazy, long story) fota mig imorgon. Bilderna kommer upp här så småningom när dom är färdiga.

Juste, jag har gått och blivit förkyld också. Hur fan lyckas jag? Det suger iaf.

Jag har kommit på också att Pepsi max är fan den äckligaste läsken någonsin. Utan tvekan. Tänkte att det var något ni ville veta. I know right?

Aja nu ska jag gå och snora ner några till toarullar :D (Y) haha fan va jag är äcklig.


I will never be good enough

Klassträff igår och sen efterfest hos gustaf. Det var naaaaaajs! Johanna, tårtis, gustaf och kenny bastade, medans jag och johan satt inne i bastun med kläder på för att jag frös. hahah
Men det var jätteroligt iaf. Känns bra att börja skolan nu.

Fan va sur jag blir att Minoutfit.se inte funkar. Det kommer upp en jävla massa varningar om att sidan är farlig för dom skickar ut konstig information och ger säkert popupfönster. Men kom igen liksom.

Snart ska jag iaf till mami och äta lasagne. Sen ska jag gå och köpa godis för att det är sista dagen på smmarlovet!

Mycket funderingar på gång också. Ska jag eller ska jag inte? Vill så gärna!
Det jag funderar på är alltså nipplepiercings.




Photos

Lite mer bilder från igår. Ni får gärna kommentera om ni gillar det!













Minoutfit.se

Jag är stolt. Säkert inget att vara stolt över men det är jag iaf! :D

(där jag har ringat in står det "mest populära just nu")

Jag är löjlig, jag vet. Men ändå.

Vill ha!


Finns att köpa på H&M för 399kr. Skit bra pris!

399 kr från H&M dom också! Finns även i brun!


Vill verkligen ha ett par som jag kan ha inåt hösten, men har inte riktigt bestämmt mig för vilka. men några av dom här blir det nog. Ville egentligen ha dom där Pistols från Nilsons men dom kostar 1299 kr och det svider alldeles för hårt i plånboken, så det känns mycket bättra att köpa nån av dom här som är över. Bra pris var det på dom också!

Röda läppar!

Nu har jag varit ute och fotat med johanna! Det gick jättebra!
Här kommer en bild. Mer bilder kommer sen!


Harem!

Imorgon, eller snarare idag (kl är 00.23), så ska jag fota med johanna. Det blir men jag har ingen aning om hur jag ska fixa håret, men det löser väl sig.
Imorgon och på Måndag blir det fest!


Ont i magen!

Orkade inte skrivat något när jag kom hem igår efter grönan.
Men det var iaf jätteroligt att träffa Alex och åka karuseller, synd bara att jag fick sjuuuuuuuuukt ont i magen och mådde jätte illa (inte pga karusellerna). Tror att jag håller på att få magkatarr igen. Så o-najs som det bara går.

Vi åkte iaf nästan allt, utom fritt fall och insane. There I drew the line. Vi skulle ha åkt katapulten en tredje gång men då vart det nåt tekniskt fel så vi vågade inte åka. :P Man ska inte utmana ödet fredagen den trettonde. Men annars var det jättebra. Jetline och katapulten är lätt dom roligaste karusellerna!

Idag iaf ska jag nog inte göra så mycket. Ingenting alls actually. Har fortfarande ont i mgen. Men imorgon blir det förhoppningsvis att fota med johanna och sen på kvällen blir det fest.

Jag kan se om jag kan få några bilder av Alex som hon tog där på grönan, så att jag kan lägga upp dom här. Men det blir nog senare ikväll eller kanske imorgon, beroende på när hon kommer in på msn. :P


Gröna lund

Nu drar jag till Grönan! Awesomeness!



Ses sen!

Låtar

Favorit låten just nu: Make me wanna die - The pretty reckless. Så jävla bra! Lyssna på den! :D

Låten som alltid kommer betyda mest för mig är Never to late - Three days grace. Den låten betydde mest för mig när jag låg inlagd. Underbar låt.

Johan och jag har bestämt oss för att vara lite fjantigt kära och har därför en egen låt, det är Ashley - Escape the fate. Så nu har jag varit töntig nog. :D

Gammal bild

Fjädrar!

Så, nu är jag tillbaka från mötet. Det gick bra tycker jag. Ska försöka läsa så många ämnen som möjligt, men vissa prioriterades bort. Men allt kommer nog lösa sig i slutändan.

Idag har jag typ inget att göra. Joha och jag ska till max snart för att äta hamburgare. Den där kycklingburgaren med ciabattabröd är verkligen aaaaaaaaas god! Den ska jag lätt ta! :D
Sen måste jag börja fixa iordning lite saker inför Grönan imorgon. Ska dit med Alex! It will be awesome!
Kul att det är fredagen den trettonde imorgon också, jag lär nog inte dö -.-'





Nu ska jag titta städa mitt rum, tydligen måste jag det för Bella (våran hund) tuggar på min kläder (Y) Så dom måste in i påsar för att sedan flyttas till min pappa. suck..

Don't smoke and drive

Nu har jag ätit och fotat så bilderna kommer upp imorgon!
Men dom bilderna jag tog igår tänkte jag lägga upp nu.

Ikväll blir det förresten Star lounge med några. Sweet! Så snart måste jag börja fixa iordning mig.

Imorgon ska jag träffa min lärare och syv för ett möte om min skolgång. jippie... Vi ska bestämma vilka ämnen jag ska läsa och vilka jag ska prioritera bort av diverse anledningar.

Här kommer iaf bilderna :)






Cool bil, eller hur? :D

Bilder kommer snart

Johan och jag fotade som sagt igårkväll. Det gick väl sisådär. Tazy ska bara sätta ihop två bilder åt mig så kan jag lägga upp den sen.

Jad hittade förresten ett par as snygga skor på nelly.com kom för ett tag sen. Men dom är så himla dyra! 3999kr liksom! Fan, man får väl drömma om dom ist ;) Eller nån kanske har lust att köpa dom åt mig? *host*JOHAN*host* Men nej, det vill han inte. ;)


Några ringar, eller hur? :P

Nää, nu ska jag och johan dra till mamma och äta pannkakor! YUMMIE!

Nu jävlar

Ja nu jävlar har jag skaffat blogg. Ska försöka uppdatera den så ofta som möjligt med saker jag tycker om, bilder och massa annat  som jag kommer på. :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0