The imaginarium of doctor Parnassus

Hej hej! Jag har inte riktigt orkat uppdatera så mycket nu på nån dag. Men nu är jag på gång igen! Jag har inte kunnat fota så mycket heller eftersom jag bor hos johan just nu och ALLA mina kläder är hos mamma, och jag orkar inte gå och hämta dom. Men troligtvis ska jag göra det imorgon efter skolan för då slutar jag runt kl 10 på morgonen.

Tittade på "The imaginarium of doctor Parnassus" igår och jag kan säga att den var jättedålig. Så himla långtråkig och bara en massa prat om saker som inte ens är relevanta genom hela filmen. Så nej, se inte den. Jag trodde att den skulle vara lite i samma stuk som "Alice i underlandet", men det var den inte. Bara konstig. Men det är bara vad jag tycker! Men Den enda saken som var bra med den att den var väldigt bra gjord, coola effekter och så.

Handling:
Handlingen startar i nutid, där den odödlige, tusenårige Doktor Parnassus (Christpher Plummer) leder ett resande teatersällskap som erbjuder publiken en chans att bege sig bortom verkligheten med hjälp av en magisk spegel som han har i sin ägo. Bland medlemmarna i gruppen finns den fingerfärdige experten Anton (Andrew Garfield), och dvärgen Percy (Verna Trover). Parnassus har möjligheten att guida andras fantasier genom en pakt med Djävulen (Waits), som nu kommer för att ta det han förtjänar, nämligen doktorns dotter (Lily Cole). Gruppen, som får sällskap av en mystisk nykomling vid namn Tony (spelad av Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, och Colin Farrell), ger sig av på en resa genom parallella världar för att rädda flickan.

Nu ska jag snart på trumlektion och när jag kommer hem ska jag äta och titta på "The Wackness".
Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0