Rusted from the rain.

Det här vad det jag fick hem allt som allt.


Linne - H&M 49kr! Läppstift, ögonskugga & ögonpenna - Makeup store.
Brynskugga - Cubus.
Necessär - Makeup store

Eyes!

Nu är jag tillbaka från Västerås! Fin sminkning vart det också!






Vad tycker ni? Jag vart iaf jättenöjd!

I walking by the line. Not here, but in my mind.

11.11 gå bussen till Västerås och väl där bär det av sig till Makeup store. AWESOME!






Kavaj - H&M. Ramones tröja - Punkshop. Knästrumpor - H&M. Skor - Din sko.

Uppdaterar när jag kommer hem!

Skooor

Nästan alla mina klackskor! Har inte sådär jättemånga skor, även fast många verkar tro det :P Ska förhoppningsvis öka antalet med dom där skorna från topshop. Är sjukt kär i dom!



We are not cool. We are free!

Har bara haft en lektion nu på morgonen och den vararde i hela 45 min. Jisses vilken anträngning! Det enda vi gjorde var att titta en liten stund på Snabba Cash sen fick vi gå hem. Så resterande tid tills nu har jag bara suttit framför tv:n och ätit en chokladboll :D

Imrgon ska jag till västerås till Makeup store och bli sminkad! Woop Woop! Plus att efter man har blivit sminkad så får man smink värt 500kr! Annu mer Woop Woop! Går nog runt lite på stan själv ett tag efteråt och ser ifall jag hittar något. Är lite halvt ute efter ett par snygga skinnshorts.
Bild på sminket blir när jag kommer hem! Läängtar!


Svart bandana - Pappas. Grå tshirt - JC. Jeans - Cubus (nya. 49 kr!!). Skor - Din sko.
Ringar - Blandade ställen
.

Trumlektion

Idag har det inte hänt så mycket alls. Var i skolan och hade musikämnen och sen vart det lite tid i studion med Johan och Emil. Sen har jag bara suttit här vid datan och nu ska jag iväg på yttligare en trumlektion. Sweet.

Wake me up!

Förlåt för dålig uppdatering!
Nu har jag nästan tränat klart på pianoläxan. Lite mer ikväll och imorgonbitti sen så är det bra!

 

Tshirt - New yorker. Poncho - H&M. Knästrumpor - H&M. Skor - Din sko. Halsband - H&M


Filmtips!

En film som alla borde se är ju "I love you Phillip Morris". Gud va den är bra och så otroligt söt på nå vis! En av mina favoritfilmer!


Running around like a clown on purpose

Var i västerås idag med Johan. Köpte några saker och åt gott!
Nytagna bilder!


Halsband - Köpt idag, H&M.
Tröja - JC.
Harem/chinos - JC.
Skor - Din sko.

Sanningar

Jag har tråkigt, okej? :P

Sju sanningar om mig:

  • Min största fobi är att hosta. Harklar mig endast. År så rädd att jag inte ska kunna andas ifall jag hostar. Löjligt jag vet. :P
  • Jag har en tvångstanke som gör att jag måste trampa ner foten så fort jag åker förbi såna där vita streck som finns på vägar. Såna där som det finns massor av och överallt typ. Ganska jobbigt.
  • Jag äter inget som kommer från vattnet.
  • Jag har brännskador på 16% av kroppen.
  • Jag är allergisk mot lypsyl.
  • Jag var iinlagd på Akut psyk i 4 månader.
  • Jag ska gå en skola som heter "Mastermakeup och hårstylist utbildning" efter gymnasiet. Längtar!
Svårt att komma på men nu känner ni mig lite, lite bättre! :D

Waking up in the morning feeling like P. Diddy.

Ja, jag skulle ju fota efter skolan hade jag tänkt. Men såklart börjar det spöregna. Suck. Så nu sitter jag här ensam utan bilder och utan sällskap. So now what? Får vänta på att mamma slutar så får jag väl gå och möta henne eller nåt.
Förresten! Hittade vääääääärldens finaste skor igår som jag starkt funderar på att köpa! Men dom kostar liksom £98.00. Så vi får se ifall jag har pengarna till dom. Hoppas som fan att jag har det! Dom är ju typ perfekta! Så här ser dom ut:

Från Topshop. (Finns i svart också)

Dagens vill ha.

Dagens vill ha:
Topshop. £38.00

Eller
Topshop. £60.00

Kan inte bestämma mig för vilken! Båda är fina på olika sätt.

Now dance fucker dance.

Det vart inte att åka till Västerås för Johan och en kompis till han hade bestämt att träffas idag då kompisen fyller år. Så nu sitter jag här ensam hemma och gör absolut igenting, väntar bara på att pappa ska komma hem så att jag inte är lika ensam.  Ska redigera några bilder sen ska jag titta på topmodel. Jippiee..


Skinnjacka - snodd av mamma mvhaha. Skjorta - Snodd av pappa mvhaha.
Knästrumpor - H&M. Skor - Din sko. Väska - Åhlens.

Västerås

Orkade inte uppdatera så mycket igår. Var på trumlektion sen titta jag på idol med älsk. Sen gick jag typ och la mig, var så förbaskat trött! Men nu idag ska jag se ifall jag kan dra med mig johan till västerås med mig. Behöver införskaffa några saker, typ en tröja som inte finns här i stan.

Gårdagens roliga: Hade trumlektion och skulle sätta mig på trumstolen men missar den och ramlar på ryggen. Ligger där som en jädra strandsatt val. Så Trumlärarern skrattade så mycket att han inte kunde spela på ett tag. Jaa, bra jobbat Amanda!

Söt pojkvän!

Svimma..

Kass morgon. Har varit nära på att svimma typ 3-4 gånger. Mmm, ja.. SÅ nu är jag hemma hos Johan tills min pianolektion börjar. Sen är det trumlektion och efter det kan jag åka hem.

Crap..

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Lär inte kunna sova som vanligt men har inget annat att göra. Vill just nu bara sova bort allt.. Hoppas allt känns bättre imorgon för just nu känns allt bara crap.
God natt.

foto: Tazy

Vill ha!

129 kr H&M

 

199kr H&M


Snart bär det va till den ack så tråkiga skolan. Men måste man så måste man. Sen ska jag hem till mormor för att träna på trumläxan jag har. Ja, jag har mina trummor hos min mormor :P Mamma och Pappa bor ju i lägenheter så då kan man ju inte ha ett helt trumsett där inne. Jag tror nog att grannarna skulle klaga laaagom mycket då ja. :P

You pull the trigger on your own.

Lite bilder som vi tog i helgen.
Idag spenderades i skolan för en körlektion sen drog jag och johan till papillon och käkade lite lunch. Efter det gick vi hem till Tazy och fotade lite och nu är jag här. Inte en så jötteproduktiv dag. Men men.

Nu snart ska vi äta American pancakes! YUMMIE


Tröja (omgjord) - JC. Sammetleggins - Monki. Skor - Din sko. Ringar - Blandade ställen

Dagens låt!

Dagens låt: Bulletproof - La Roux

Så jävla skön låt! Fast hon ser lite arg och äcklad ut i hela videon. hahah


Even if the sky is falling down

Kvällen igår i uppsala var väldigt najs faktiskt! Jag, Johan och ulla stannade först på subway och åt, sen drog vi oss vidare till botaniska trädgården där Johans bror Erik var med i en stor eldshow som hans skola anordnade. Den var väldigt häftig. Tråkigt bara att vissa saker gick fe.l Men det gör det väl alltid. Inget går nånsin helt rätt! Men den var väldigt bra iallafall!

Idag har jag bara varit hemma hos pappa, där av anledningen till att jag inte har uppdaterat eftersom jag har datorna hos Johan. Sen vid kl 17 så var jag på middag hos mamma för att säga hej då till bror som åker till Sydafrika imorgon för att tävla i VM i dragkamp! Hoppas Hoppas att dom vinner!

Nu ska jag och Johan dra till pappa för att sova där inatt. Egentligen så skulle jag ju ha sovmorgon imorgon till kl 13.00 men neeeeej här är vi dåliga och har psykologsamtal kl 10! Suck.. Så det blir väl att jag sitter på musikskolan i två timmar tills Kören börjar. Jaa, skoj..

<-- haha ser ut som att jag ska slå någon! Lol på bilden!

Inspiration!



Hon är så jävla snygg!

This time I'll be bulletproof

Hej på er!
Idag ska jag till uppsala för att se Johans brors eldshow som hans skola anordnar. Innan blir det nog Subway! YUMMIE!
Jag skulle ha lagt upp några bilder som igår som jag tog men datan dummade sig och låste sig hela tiden och så fort jag försökte trycka på något så vart hela skärmen svart. Jaaa, bra dator! Så här kommer bilderna!




Ramoneströja - Punkshop. Skinnbyxor - New yorker. Skor - Monki. Ringar - Blandade ställen

Måste draaa!

Snart bär det av till skolan för en historia lektion. Ser inte framemot det. Senare idag ska jag nog bara ta det lugnt, kanske ta några bilder och bara mysa och titta på film med Johan. Sweet. Alltid härligt med Fredagar!

Nää, nu måste jag kila för som vanligt har jag ingen aning om vilken sal lektionen är i. Kul liv.
Ha en bra dag!

Cam bild

Mög

Hmm, jag har inte så mycket att skriva om. Måste börja ta tag i bloggen igen på allvar. Men jag kommer inte på något at skriva om, ingen vill väl höra om min dag liksom. Men jag ska! Jag SKA ta tag i bloggen!
Jag vill byta design också, men jag är så jävla dålig på sånt där så jag vet inte riktigt hur man gör. Nån som har tips på nån bra sida med coola designer? Min ser så tråkig ut. Jag vill ha en header också.



BACKIN UP SONG

Fyfan va awesome! Så jädra klockrent gjort!


Zig Zag 'cross the flore. Shuffle in diagonal.

Igår var en ganska händelselös dag, Vi började inte skolan förrän 14.30 och då hade jag Naturkunskap B. Det var ganska soft! Sen var jag ute på en lååååång promenad med Tårtis oxh Bellen! Det uppskattades! Har saknat lilla Tårtis.
Nu ska jag gå hem till johan för han råkade försova sig, så nu ska jag dit och väcka liv i honom! :D




Tshirt - Gina tricot, Sammetsleggins - Monki, Skor - Din sko, Skinjacka - mammas (som jag har tagit över mvahaha), Väska - Åhlens

Cherry Bomb

Fan va jag älskar den här låten! Lyssnar på den hela tiden!


I don't wanna think anymore.

Seg dag idag.
Det enda jag har gjort idag är att ha gått till Max för att käka deras nya hamburgare "Garlic" med johan. Så ja, seg dag. Men hamburgaren var god iallfall!
Nu ska jag nog titta runt lite på intranätet sen ska jag titta på "Remember me" som Oskar tippsade mig om.




Hello daddy. Hello mom. I'm your ch ch ch ch ch cherry bomb.

Nu är jag hemkommen frå stockholm! Kallt som fan var det och jag hittade inte så jättemycket kläder alls. Men lite fick jag med mig hem! Visar upp dom sen i olika outfit bilder! Blir bättre så. För det blir så jädra fult ifall man bara tar kort på dom när dom ligger på sängen eller liknande. Eller hur?

Ikväll blir det iallfall att sova hemma hos pappa, har inte sovit där på säkert två- två och en halv vecka. Så jag saknar lilla pappa! Jag har pianoläxa också som jag måste hem och träna på. Otroligt svår läxa! ...Not. Men det är roligt ändå! Johan skulle ta med sig sin bas och träna på den hemma hos mig också. Intressant info, I know! :D

Nä, men nu ska jag börja gå mot pappa. Ha det bra!

Gillar stilen!

Wildfox Couture Spring 2010 from Wildfox Couture on Vimeo.


Inspiration!

Inspiration!

Kastrull = hatt ? Ohyes!

Hade bara en lektion idag som började kl 12, historia. Värt. Men ikväll blir det iaf förfest hemma hos Kenny sen blir det utgång! Vi ska alla ta med varsin Dessertpaj till han. xD Riiight..

Imorgon ska jag nog försöka dra med mig Johan till Stockholm för att inhlandla lite kläder och höstskor till mig. Får se ifall han går med på det. Vill helst inte åka själv. :P

Jag har en liten fråga till er också. Nu låter jag säkert dum i huvudet, men hur gör man för att svara på kommentarer här på bloggen? Ni kanske tror att jag väljer att inte svara på era kommentarer som jag får men det beror bara på att jag inte vet hur man gör. Så tro inte att jag är elak och väljer medvetet att inte svara på kommentarerna eller nåt sånt. För det gör jag inte! Jag blir JÄTTEGLAD för dom! Någon som vet hur man gör?

Na na na na na na na na KAPTEN KOSMOS!

The Runaways

Jag har yttligare ett filmtips till er. "The runaways" heter den och är så himla bra! Kommer lätt bli en av mina favorit filmer.

Filmen om Joan Jetts band

The Runaways blev det första framgångsrika tjejrockbandet.

Bandet bildades av Kim Fowley 1975, som var övertygad om att ett gäng tjejer i läder och spets skulle sälja bra – men The Runaways gjorde mer än så. Filmens handling kretsar kring bandmedlemmarna Joan Jett och Cherie Currie och följer deras väg från tonårsframgångar till upplösning och besvikelse.


Just trying to find my way back home

Lugn dag idag. Har inte gjort nåt alls typ, bara varit ute med hundarna. Så nu har jag nog tittat igenom alla bloggar fem gånger eller nåt. Johan sitter bara och spelar, så jag har inget att göra. Tänkte troligtvis titta på "the runaways" igen. As bra film!




Svarta harem - JC, Kilklackar - Din sko, Oversize grå tröja - Cubus

Märkte att flera hade bett mig skriva vart jag köper kläderna, Så nu ska jag börja med att skriva det under bilderna!

The imaginarium of doctor Parnassus

Hej hej! Jag har inte riktigt orkat uppdatera så mycket nu på nån dag. Men nu är jag på gång igen! Jag har inte kunnat fota så mycket heller eftersom jag bor hos johan just nu och ALLA mina kläder är hos mamma, och jag orkar inte gå och hämta dom. Men troligtvis ska jag göra det imorgon efter skolan för då slutar jag runt kl 10 på morgonen.

Tittade på "The imaginarium of doctor Parnassus" igår och jag kan säga att den var jättedålig. Så himla långtråkig och bara en massa prat om saker som inte ens är relevanta genom hela filmen. Så nej, se inte den. Jag trodde att den skulle vara lite i samma stuk som "Alice i underlandet", men det var den inte. Bara konstig. Men det är bara vad jag tycker! Men Den enda saken som var bra med den att den var väldigt bra gjord, coola effekter och så.

Handling:
Handlingen startar i nutid, där den odödlige, tusenårige Doktor Parnassus (Christpher Plummer) leder ett resande teatersällskap som erbjuder publiken en chans att bege sig bortom verkligheten med hjälp av en magisk spegel som han har i sin ägo. Bland medlemmarna i gruppen finns den fingerfärdige experten Anton (Andrew Garfield), och dvärgen Percy (Verna Trover). Parnassus har möjligheten att guida andras fantasier genom en pakt med Djävulen (Waits), som nu kommer för att ta det han förtjänar, nämligen doktorns dotter (Lily Cole). Gruppen, som får sällskap av en mystisk nykomling vid namn Tony (spelad av Heath Ledger, Johnny Depp, Jude Law, och Colin Farrell), ger sig av på en resa genom parallella världar för att rädda flickan.





Nu ska jag snart på trumlektion och när jag kommer hem ska jag äta och titta på "The Wackness".
Ha en bra kväll!

RSS 2.0